Reisbureau
Vice Versa

  • Verzekeringen

    Je verzekeringen goed geregeld hebben?

    Wij adviseren iedereen goed verzekerd op reis te gaan, zodat je niet onbedoeld voor extra kosten komt te staan, bijvoorbeeld bij ziekte, diefstal of verlies. De kosten kunnen ook behoorlijk hoog oplopen mocht je moeten annuleren. Daarom is zowel een reis- als een annuleringsverzekering van groot belang.

    Wij  hebben een prettige samenwerking met Allianz Global Assistance. Naast de reis- en annuleringsverzekering bieden zij nog veel meer verzekeringen aan. Denk hierbij aan een globetrotterverzekering (als je lang gaat reizen of gaat werken in het buitenland), afkoop eigen risico voor je auto- of camperhuur én verzekeringen voor buitenlanders die naar Nederland komen, zoals familieleden of vrienden.

    Het afsluiten van verzekeringen is maatwerk; voor iedere reis zijn andere verzekeringen en/of dekkingen nodig. Het is mogelijk om voor één reis de verzekeringen af te sluiten, echter is het vaak voordeliger om deze doorlopend af te sluiten; voor een heel jaar. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op maat voor je samen die aansluit bij je huidige vakantiepatroon. Natuurlijk maken we ook graag vrijblijvend een vergelijking met je huidige verzekering!