Reisbureau
Vice Versa

  • Hoe het begon..

    Het begon in 1995 toen Miriam Thuijls-Schelbergen en Maja Kateman-van Opbergen hun eigen reisbureau startte. Eerst met de naam Buitenlands Zaken, maar dat mocht later niet. Daarom is de naam aangepast naar Vice Versa, toen nog aan het Kapelaanspad in Venray. Ruim zes jaar later was het tijd om te verhuizen naar het ruimere, huidige pand aan het Henseniusplein. Het team van toen was namelijk uit het jasje gegroeid.

    Miriam en Maja werkte voordat hij Vice Versa begonnen samen op de reisafdeling van de Rabobank. Ervaring hadden ze dus al; een goed begin van de samenwerking. In 2004 besloot Miriam te stoppen als ondernemer en Maja werd hierdoor enige eigenaar. Dit heeft ze 14 jaar met veel plezier gedaan.

    In 2018 kwam er een nieuwe partner bij; Anne van Houdt. Zij werkte toen al ruim vijf jaar bij Vice Versa als reisspecialist en had daarnaast werkervaring bij andere reisbedrijven. Maja en Anne hebben samen drie jaar aan het roer van Vice Versa gestaan. Op 1 januari 2021 was het tijd voor Maja om te stoppen en nam Anne het stokje volledig over. Vanaf dat moment is zij enige eigenaar van Reisbureau Vice Versa.