Reisbureau
Vice Versa

 • Tips

  Heeft u gedacht aan:

  O Corona gerelateerde informatie:
     Check vooraf https:nederlandwereldwijd.nl voor het laatste reisadvies.
     En www.anwb.nl voor de reiswijzer per land voor lokale gedragsregels.

  O Een geldig paspoort of voor sommige landen een identiteitskaart, moet soms ook geldig zijn na terugkeer. Voor bepaalde landen is ook een visum vereist. Wij helpen u hier graag mee, maar het blijft uw eigen verantwoordelijkheid dat u over de juiste documenten beschikt.

  O Heeft u vaccinaties nodig? Check dit uiterlijk 6 weken voor vertrek, bijvoorbeeld bij de GGD (www.ggdreisvaccinaties.nl) of de Traveldoctor (www.traveldoctor.nl) Op afspraak mogelijk! 

  O Controleer uw voorletters, achternaam (dames reizen op de meisjesnaam bij vliegreizen). Het is belangrijk dat uw eerste volledige voornaam conform paspoort is.

  O Een annuleringsverzekering; binnen 5 werkdagen af te sluiten. Bij een doorlopende annuleringsverzekering checken of de hoogte van de dekking pp PER REIS voldoende is.

  O Een reisverzekering. Let bij een doorlopende verzekering op of er werelddekking afgesloten is (voor reizen naar verre bestemmingen).

  O Geldige autopapieren en groene kaart voor het buitenland; check afwijkende verkeersregels. Denk ook aan autobahnvignetten, hesjes, verbandtrommel en andere verplichte zaken voor bepaalde landen zoals de verplichte alcoholtester voor Frankrijk. Meer info bij de ANWB.

  O Zet uw pinpas open voor gebruik in het buitenland. Een nieuwe creditcard moet eerst 1 keer in Nederland gebruikt worden om te activeren voor gebruik in het buitenland.

  O Bij medicijngebruik een reserve-recept meenemen, opgesteld in Latijn. Of een medicijnpaspoort.

  O Bepalingen opvragen voor wat U mag in- en uitvoeren in het land van bestemming, zeker wanneer u iets specifieks mee gaat nemen.

  O Uw vakantieadres en telefoonnummer achterlaten bij familie.

  O Een goede voorbereiding is de basis van een fijne vakantie en daar hoort ook het lezen van een reisgids of online reisverslagen bij. Kijk op onze site, en op viceversareisclub.waarbenjij.nu voor reisverslagen.

  O Wij bieden een wisselend assortiment reisartikelen aan in ons winkeltje; bijvoorbeeld digitale bagagelabels, een bagagedevider om systeem in je koffer te houden; een oplader voor 4 apparaten tegelijk, een bagageweegschaaltje, een oproltoilettas, een wereldstekker en ook mondkapjes. Regelmatig aanbiedingen; kijk bij acties op onze site!

  O Verloopt uw vakantie niet naar wens, registreer uw klacht dan ALTIJD bij de hostess, of neem ter plaatse contact op met de touroperator/lokaal agent. U geeft hen hiermee de kans om een en ander alsnog op te lossen en u voldoet hiermee aan de ANVR voorwaarden. Verzuimt u dit te doen, dan zal uw eventuele klacht achteraf om die reden worden afgewezen.

  O Wij kunnen voor u (privé)taxivervoer naar de luchthaven verzorgen, maar ook aantrekkelijke aanbiedingen voor parkeren, al dan niet in combinatie met overnachting op de luchthaven.

  O Wanneer u 5 dagen voor vertrek nog geen bericht heeft ontvangen dat uw reispapieren voor u klaar liggen, verzoeken wij u direct contact met ons op te willen nemen!

  O Autohuur bij ons geboekt? Wij verhuren voor slechts € 3,- per dag een van onze TomTom's (zolang beschikbaar)!

  O Wij wensen u alvast veel voorpret en een zorgeloze vakantie toe!