Reisbureau
Vice Versa

 • Ons team

  Anne van Houdt

  Anne van Houdt

  Graag stel ik mij aan je voor: mijn naam is Anne van Houdt en ik woon samen met mijn partner Roel en 2 zoontjes Finn en Wes in het mooie en rustige Blitterswijck. In 2009 heb ik mijn toeristische opleiding met succes afgerond en aansluitend heb ik 2 jaar ervaring opgedaan. Inmiddels versterk ik sinds 1 september 2012 het team van Reisbureau Vice Versa. Eerst als reisspecialist, daarna als officemanager en per 1 januari 2018 samen met Maja eigenaar. Inmiddels is Maja aan het genieten van haar rust en ben ik per 1 januari 2021 alleen eigenaar van Vice Versa.

  Reizen is niet alleen mijn hobby, maar ook mijn passie! Rondreizen door een land heeft mijn voorkeur; het is namelijk de ideale manier om een bestemming écht te ontdekken! Heerlijk op eigen gelegenheid (bijvoorbeeld met een huurauto), reizen met een groep of met een privé chauffeur; het is echt de moeite waard. De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie bestemmingen ontdekt zoals Tenerife, Turkije, Florida, Marokko, Gambia, Lissabon, Londen, New York, Zuid Afrika, west USA, Fins Lapland, Sevilla, Canada, Jordanië, Curacao en nog veel meer!

  In de winter van 2011 heb ik een reis van 3 maanden gemaakt door Zuidoost-Azië: Thailand, Maleisië (inclusief Borneo), Singapore en Indonesië hebben mijn hart veroverd. Azië heeft de ideale combinatie; cultuur, natuur, je kunt er makkelijk reizen en de mensen zijn vriendelijk!

  Daarnaast is Jordanië een van de meest verrassende bestemmingen die ik de afgelopen tijd heb mogen ontdekken. In nog geen 5 uur vliegen kom je namelijk terecht in een totaal andere wereld. Jordanië is een must voor iedereen! In deze tijd van onrust in het Midden-Oosten kiezen reizigers niet snel voor deze bestemming, maar juist nu moet je dit land gaan ontdekken! Het is er veilig, afwisselend en je voelt direct de rust en gemoedelijkheid van het land. Een absolute aanrader!

  Voor meer informatie over één van deze bestemmingen, maar ook voor alle andere reizen, ben je dus van harte welkom! Onder het genot van een kopje koffie of thee zoek ik graag met je naar de ideale vakantie(bestemming). Hiervoor kun je gewoon even binnenlopen, maar ook het maken van een afspraak is mogelijk. Op een moment wat jou past én je hoeft niet te wachten. Ideaal toch? Tot snel!

  Contact met Anne? Mail naar Anne@reisbureauviceversa.nl of bel ons op 0478-515155!