Reisbureau
Vice Versa

 • Ons team

  Desiree Schmitz

  Desiree Schmitz

  Mijn naam is Desiree Schmitz en woon in Venlo. In 2014 heb ik mijn toeristische opleiding succesvol afgerond en heb ik al een aantal jaar ervaring opgedaan binnen de reisbranche. 

  Inmiddels heb ik al veel mogen zien van de wereld en heb ik mijn hart verloren aan Zuid- & Midden-Amerika. Van tropische regenwouden, uitgestrekte stranden en bruisende steden in het noorden tot gletsjers, fjorden en besneeuwde bergtoppen in het uiterste zuiden.

   

  Ik kreeg geen genoeg van het reizen en na een bezoek aan Peru, Bolivia, Colombia, Guatemala, Belize en Mexico werd mijn droom werkelijkheid. In 2018 ben ik voor een langere tijd gaan reizen door Brazilië, Chili, Ecuador, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras en El Salvador!

  Na al deze indrukken ben ik het team van Vice Versa komen versterken. Hier heb ik 2 jaar gewerkt totdat covid-19 om de hoek kwam kijken. Na een tussenperiode van 3,5 jaar ben ik blij om terug te zijn op mijn vertrouwde plek. 

   

  Reizen is voor mij de ultieme wijze voor het maken van prachtige herinneringen. En ik help jullie dan ook graag bij het samenstellen van een onvergetelijke vakantie! 

  Contact met Desiree? Mail naar desiree@reisbureauviceversa.nl of bel ons op 0478-515155!