Reisbureau
Vice Versa

 • Ons team

  Ineke Arts

  Ineke Arts

  Mijn naam is Ineke Arts en ik woon samen met mijn partner Erwin en 3 kinderen in Venray. Ik ben inmiddels al vele jaren werkzaam in de reiswereld. Ik ben in 1996 gestart als reisadviseur en heb al veel mooie reizen samengesteld. Zakelijke reizen, vakantiereizen en de laatste 10 jaar heb ik me bezig gehouden met het organiseren van groepsreizen voor bedrijven, scholen en verenigingen. Sinds juli 2023 maak ik deel uit van het team van Reisbureau Vice Versa.

  Reizen is mijn grootste hobby; verre reizen of reizen dichtbij huis. Samen op vakantie met mijn gezin of een gezellige stedentrip met vriendinnen.
  Ik vind het heerlijk om tijdens mijn vakantie actief bezig te zijn; per kajak langs de rotsachtige kust in Portugal, wandelen in de Oostenrijkse Alpen, raften door het schitterende berglandschap in Nepal, fietsen langs de mooiste plekjes in Parijs, een boottocht door de jungle van Costa Rica of suppen op een stuwmeer in de Ardennen.
  Ik vind het ook ontzettend leuk om erop uit te gaan per huurauto en zelf op ontdekking te gaan. Op zoek naar de mooiste stranden, authentieke dorpjes en leuke restaurantjes. Ik help je graag met het plannen en boeken van jouw droomvakantie, zodat jij onbezorgd herinneringen kan maken. Mail of bel me even, dan plannen we een afspraak zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken.