Reisbureau
Vice Versa

 • Ons team

  Maren Oudenhoven

  Maren Oudenhoven

  Graag stel ik mezelf even voor: mijn naam is Maren Oudenhoven en ik woon in Vierlingsbeek. In 2018 heb ik mijn opleiding toerisme aan de NHTV in Breda succesvol afgerond. Hierna heb ik enkele jaren in de zakenreiswereld gewerkt en per 1 maart 2023 heb ik mij bij het team van Reisbureau Vice Versa mogen voegen.

  Ik vind het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken en deze met mijn camera vast te leggen. Als kind ben ik op verschillende plekken in Italië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, Kroatië en Turkije geweest. Ook heb ik verschillende eilanden bezocht zoals Kos, Kreta, Malta en Lanzarote. Verder heb ik stedentrips gemaakt naar Budapest, Berlijn, London, Valencia, Alicante, Malaga en Rome. In 2015 heb ik 6 maanden op een camping bij Venetië stage gelopen. Hier heb ik genoten van het prachtige Italië en veel ervaring opgedaan. In 2023 heb ik voor 2 weken door Thailand gereisd. Van Bangkok via Khao Sok en Krabi naar Phuket. Een prachtig land met veel cultuur en natuur. 

  Graag help ik u met het zoeken naar uw ideale droombestemming! Bel of mail mij even, dan plannen we een afspraak in en kijken we samen wat uw volgende bestemming wordt.

  Contact met Maren? Mail naar maren@reisbureauviceversa.nl of bel ons op 0478-515155!