Reisbureau
Vice Versa

 • Ervaringen

  Heerlijk genoten in Sicilië!

  Heerlijk genoten in Sicilië!

  We hebben heerlijk genoten! Wat een eiland! Het heeft werkelijk alles! Alles wat je sowieso van Italië mag verwachten, en meer! Prachtige natuur, fijne cultuur, heerlijk eten, lekker weer, vriendelijke behulpzame mensen, kortom alles wat je wenst in een vakantie. 

  En dan heb ik het nog niet gehad over de accommodaties welke je voor ons hebt geboekt. Wat een heerlijke hotels! We hebben ons een dikke week de koning te rijk gevoeld. Af en toe iets te decadent misschien voor onze smaak maar ach, na een paar dagen raak je daar ook wel aan gewend. Het laatste hotel overtrof nog alles, Le Calette in Cefalù. Werkelijk prachtig. Heerlijke sfeer, super vriendelijk personeel, en hier we dan ook verwelkomt met een bloemetje en een flesje wijn (zie foto), omdat jij in de boeking aan had gegeven dat het een 'honeymoon' betrof. Het meespelen was goed te doen ;-).

  Kortom, we hebben mede dankzij jullie goede zorgen een heerlijke vakantie gehad op het prachtige Sicilië! Dank voor de goede zorgen en het kaartje in Palermo!

  Groet, Sander & Esther

   

  « Ga terug