Reisbureau
Vice Versa

 • Awards

  Verkiezing van Reisbureau van het Jaar 2002

  Bij de Venrayse Ondernemersprijzen

  De allereerste versie van deze verkiezing

  Bij de Verkiezing van Reisbureau van het Jaar 2013

  Na het behalen van de titel " Beste reisbureau van de Provincie Limburg" ( als enige zelfstandige reisbureau Provinciaal winnaar) werden we uiteindelijk 3e van Nederland!
  Niet met de hoogste winst en niet met de meeste omzet per medewerker, maar wel met de hoogste constante kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid! En daar zijn we trots op!

  Onder meer voor langdurige bemoeienissen met de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Venray en alles wat daarbij hoort, zoals het SInterklaashuis, de Pietenkoopzondagen etc, werd Maja Kateman-van Opbergen in ons jubileumjaar door wethouder Loonen verrast met deze onderscheiding. Niet verwacht maar heel blij mee!
  Ook Paul Janssen en Karin Manders-Aarts van het Sinterklaasgilde ontvingen op dezelfde dag deze onderscheiding!

  APK plak APK plak

  23 november 2014

  De Ald Prinse Kompeneej van Venray heeft de onderscheiding APK plak toegekend aan Maja Kateman-van Opbergen vanwege langdurig en veelzijdige inzet op cultureel en maatschappelijk gebied.

  Winnaar provincie Limburg! Winnaar provincie Limburg!

  Vice Versa winnaar provincie Limburg!

  10 maart 2015

  De jury van de Verkiezing Reisretailbedrijf van het Jaar 2015 heeft op 10-03-2015 bekend gemaakt dat reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot het beste reisbureau van de provincie Limburg.

  Winnaar provincie Limburg! Winnaar provincie Limburg!

  Vice Versa winnaar provincie Limburg!

  09 maart 2016

  De jury van de Verkiezing Reisretailbedrijf van het Jaar 2016 heeft op 9 maart 2016 bekend gemaakt dat reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot beste reisbedrijf van de provincie Limburg.

  Winnaar provincie Limburg! Winnaar provincie Limburg!

  Vice Versa winnaar provincie Limburg!

  22 februari 2017

  De jury van de Verkiezing van Reisbureau van het Jaar 2017 heeft op 22 februari 2017 bekend gemaakt dat reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Limburg!

  Winnaar provincie Limburg! Winnaar provincie Limburg!

  Vice Versa Beste Reisbureau van Limburg!

  14 mei 2018

  De jury van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 heeft op 14 mei 2018 bekend gemaakt dat reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot beste reisbureau van de provincie Limburg!

  Vice Versa nummer 2 van Limburg! Vice Versa nummer 2 van Limburg!

  Vice Versa nummer 2 van Limburg!

  13 mei 2019

  De jury van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2019 heeft op 13 mei 2019 bekend gemaakt dat reisbureau Vice Versa is uitgeroepen tot nummer 2 van de Provincie Limburg!