• Vice Versa

    Reisbureau Vice Versa is een allround reisbureau waar u voor elk soort vakantie of zakenreis terecht kunt, en natuurlijk ook voor een romantische huwelijksreis. Vooral voor "verre" reizen is Vice Versa het aangewezen bureau. Aan de inrichting is veel aandacht besteed en de warme huiselijke uitstraling spreekt veel klanten aan.

    Persoonlijke benadering en het streven naar perfectie staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Een advies op maat hoort daar uiteraard ook bij! Deze functie is belangrijk: Vice Versa gaat uit van de wensen van de klant en past zijn adviezen hierop aan. Kort gezegd: Vice Versa verkoopt precies hetzelfde als de landelijke ketens die vooral op prijs naar buiten treden, maar geeft er gratis een goed advies bij. Als speciale service biedt Vice Versa de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat u niet hoeft te wachten.

    In 1995 begonnen Miriam Thuijls-Schelbergen en Maja Kateman-van Opbergen met hun reisbureau Buitenlandse Zaken (later Vice Versa) aan het Kapelaanspad in Venray. Daarvoor werkten zij een groot aantal jaren samen op de reisafdeling van de Rabobank in die plaats. Door interne bezuinigingsmaatregelen kwamen zij op het idee om zelf een reisbureau te beginnen, en niet zonder succes: medio april 2001 betrokken de inmiddels negen medewerkers een nieuw en veel ruimer pand aan het Henseniusplein.

    Met ingang van januari 2004 heeft Miriam Thuijls-Schelbergen afscheid genomen als ondernemer en gaat Maja Kateman-van Opbergen verder als directeur-eigenaar.