• Teamfoto 2021
  • Vice Versa

    Reisbureau Vice Versa; je bent bij ons welkom voor elk soort reis! Of je nu geniet van een bungalow in eigen land, met de auto naar Oostenrijk, met het hele gezin inclusief opa en oma op strandvakantie, een cultuurreis door Sri Lanka of een complete wereldreis? Wij zijn er voor je! Ook voor cruises, je honeymoon, een zakenreis en groepsreizen/incentives ben je natuurlijk welkom!

    Al jaren werken we met veel verschillende reisorganisaties, lokale agenten in het buitenland en zogenoemde beddenbanken waardoor we alles kunnen aanbieden. Zowel pakketreizen als maatwerk. Iedere aanvraag nemen we met plezier aan en we zoeken graag samen met jou naar dé perfecte vakantie. Persoonlijk contact en ontzorgen zijn onze speerpunten. Waarom zelf alles regelen als wij je alles uit handen kunnen nemen én je kunnen verrassen met datgeen waar je net niet aan gedacht had?

    Wij werken voornamelijk op afspraak. Dit is voor zowel jou als ons het fijnst. Zo kunnen wij uitgebreid de tijd voor je nemen om er achter te komen wat nou echt belangrijk is en jij hoeft niet te wachten. We willen alles weten. Wat zijn je hobby's, wat maakte je laatste vakantie zo geslaagd, wat mag er echt niet ontbreken tijdens een reis, en ga zo maar door. Wij passen de reis aan aan jouw wensen. We verkopen dus precies dezelfde reis als andere aanbieders, maar we zorgen wel dat het jouw reis is met onze persoonlijke service zonder dat het je veel energie kost. Uit ervaring weten wij dat het jezelf heel wat uren kost om de perfecte reis te zoeken..

    Kortom; zoek je een vakantie? Wij denken met plezier met je mee! Stuur ons een mail naar info@reisbureauviceversa.nl of bel 0478-515155 om een afspraak in te plannen. Waar wacht je nog op?!