• Onze mensen

    Germien Martens

    Germien Martens

    Ik ben Germien Martens. Geboren in Leunen maar sinds 2002 wonend net over de Limburgse grens in het Brabantse Overloon. Sinds augustus 2007 ben ik werkzaam bij Vice Versa. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse, waarvan de laatste zeven jaar bij de Nederlandse dierenartsencoöperatie. De reiswereld is mij echter niet  vreemd, want mijn carrière ben ik ooit begonnen bij de afdeling reizen van de Rabobank. Mijn diploma had ik dus op zak en reizen is mijn passie. Ik heb de stap naar Vice Versa gewaagd en moet zeggen dat ik er helemaal geen spijt van heb. De reiswereld is dynamisch en uitdagend. Na vijftien jaar in een mannenwereld gewerkt te hebben is het heerlijk om weer tussen de “vrollie” te zitten. In de loop der jaren heb ik zelf de nodige reiservaring opgedaan. Er zijn dus genoeg bestemmingen waar ik iets over kan vertellen. Zoals over een trektocht door de Himalaya, een rondreis door Afrika of een culturele reis door Mexico. Een reis door het Andesgebergte in Ecuador in Zuid-Amerika vond ik ook geweldig net zoals een privé rondreis door Indonesië. Een absolute aanrader! Maar ook een fly-drive in Spanje of Portugal is fantastisch. Je leert die landen op een hele andere manier kennen als je er met de auto doorheen rijdt. De meest ludieke overnachtingadressen worden aangedaan. Al eens gedacht aan een wandelvakantie op Madeira, de Azoren of Corsica? Of een rondreis door Italië? Een bezoek aan het vasteland van Griekenland of een van de vele Griekse eilanden? En helemaal top: een vakantie op de Seychellen? Of echt iets heel anders: Rusland. Ook de landen Jordanië en Oman in het Midden-Oosten en het waanzinnige Dubai en Abu Dhabi zijn zeer de moeite waard! 

    Skiën is ook een van mijn hobby’s. Na zo’n 20 jaar in Oostenrijk vertoefd te hebben, hebben we nu ons hart verloren aan Italië, Zuid-Tirol wel te verstaan. Schitterende pistes en de gezelligheid van Oostenrijk. En natuurlijk de Italiaanse keuken die geweldig is. 

    Sinds 2016 werk ik niet meer aan de balie en verzorg ik geen reisadviezen meer, maar help ik een handje mee achter de schermen en komt u mij tegen op diverse beurzen waar Vice Versa zich presenteert.