• Onze mensen

  Maja Kateman-van Opbergen

  Maja Kateman-van Opbergen

  Mijn naam is Maja Kateman- van Opbergen en ik ben directeur/eigenaar van reisbureau Vice Versa. Na jaren samen met Miriam Thuijls- Schelbergen bij het reisbureau van de Rabobank in Venray gewerkt te hebben, zijn we in januari 1995 met Vice Versa begonnen. Vanaf januari 2004 stopte Miriam met ondernemen en ben ik alleen verder gegaan. Vanaf 1 januari 2018 heb ik weer een nieuwe partner: Anne van Houdt! Zij zal per 31 december 2020 ons reisbureau zelfstandig voortzetten.

  Ik werk sinds 1977 in de reiswereld; dit geeft wel aan dat ik mijn werk erg leuk vind. Vooral het contact met klanten; je verdiepen in hun wensen en met een goed voorstel komen zodat ze een fantastische vakantie tegemoet kunnen zien. En voor een volgende reis bij je terug komen! Daar is het allemaal om begonnen; een lange-termijn-relatie en mensen verrassen!

  In de loop van de tijd heb ik veel van onze aardbol mogen zien; vaak bijzondere plekken die ik echt kan aanbevelen! Maar ik heb ook ervaren dat je niet de halve wereld hoeft te doorkruisen om een fantastische vakantie te hebben; een paar dagen Pieterpad lopen in eigen land helpt vaak ook goed om je te ontspannen. Of een nachtje genieten bij de Engelenburg in Brummen; culinaire topkwaliteit!
  Ik heb mijn hart "dichtbij"ook verloren aan Toscane, Ithaka, Dalyan en Sardinië.
  Heel bijzondere herinneringen heb ik aan Zuid Afrika, Sri Lanka, Kenia/Tanzania, Nepal, Ecuador, Brazilië, Suriname, Namibie en Costa Rica; met name de laatste bestemming is geweldig voor natuur-liefhebbers. En wat dacht je van Iran; ligt niet zo voor de hand, maar is een fantastische bestemming!
  De meest indrukwekkende reizen waren voor mij: een rondreis door Zambia, Botswana en Zimbabwe met de Jumbocamper van OAD; een stammenreis door Ethiopië en varen met de Starclipper; een no-nonsense viermaster; varen zoals varen bedoeld is. Maak gerust een afspraak met mij; ik vertel er met veel enthousiasme graag meer over.