• Onze mensen

  Desiree Schmitz

  Desiree Schmitz

  Mijn naam is Desiree Schmitz en ik heb in 2014 succesvol mijn toeristische opleiding afgerond. Sinds Juli 2018 ben ik fulltime reisspecialist bij Reisbureau Vice Versa en dit is voor mij een geweldige manier om van mijn grootste passie mijn beroep te maken.

  Meestal reis ik alleen de wereld over en ga ik op zoek naar het onbekende om mijn grenzen te verleggen. Begin 2018 ging een lang gekoesterde droom in vervulling en maakte ik een reis van een half jaar door Brazilië, Argentinië, Chili, Uruguay, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, El Salvador, Guatemala en Mexico. Een fantastische avontuur! Eerder mocht ik al kennis maken met Peru, Bolivia, Belize, Gambia en Sri Lanka.

  Iedere bestemming is uniek; ik geniet van de kennismaking met diverse culturen, uitgestrekte landschappen maar ook van de lokale keuken en architectuur.
  Ik wordt er enthousiast van om anderen te inspireren en mijn eigen ervaringen te delen. Een zon-, cruise-, steden- of wintersport vakantie? Of toch een rondreis op maat? Graag maak ik een afspraak met je en denk ik mee om jouw reis onvergetelijk te maken.
  Mail me gerust op desiree@reisbureauviceversa.nl en bel me om een afspraak te maken op 0478-515155.